Čovek je slobodan ako može da izabere, a može da izabere ako dovoljno zna da bi mogao da uporedi.

-Karl Marks-

Pokušaj !!!

O Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠPEP) nastala je iz potrebe tržišta za kvalitetnim, visokoobrazovanim, praktičnim znanjima potkovanim i sposobnim stručnjacima iz oblasti poslovne ekonomije, preduzetništva, finansija, bankarstva i osiguranja. Predstavlja školu koja svoje studente osposobljava za samostalno vođenje posla, rešavanje problema i uspešno poslovanje. Akcenat je na sinergiji tradicionalnog učenja, inovacija savremenog doba, kvaliteta nastavnog programa i brzine usvajanja novih veština i sposobnosti uoblasti delanja. Nastavni programi prate svetsketokove i trendove kako bi studenti već i tokom studijapostigli konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu rada. Podrška realizaciji ovakvog pristupa obrazovanju je iskusno i visokoobrazovano nastavno osoblje, male mentorske grupe, dinamika učenja koja prati i poštuje individualnost i interesovanja svakog studenta radi što boljeg i efikasnijeg usvajanja neophodnih znanja, kao i organizovane prakse u vodećim bankarskim i privrednim organizacijama i institucijama u zemlji i šire.

Osnovne studije

Upišite AKREDITOVANE osnovne akademske studije: - Upoznajte svet poslovne ekonomije i preduzetništva i budite uspešni u njemu – upišite studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo - Naučite kako da obezbedite finansijsku stabilnost preduzeća - upišite studijski program Finansije, bankarstvo i osiguranje - Obezbedite specifična znanja i veštine iz oblasti pravne teorije i funkcionisanja pravnog sistema - upišite studijski program Pravo.

Odmah nas KONTAKTIRAJ!

Master studije

Nastavite svoju edukaciju na AKREDITOVANIM master akademskim studijama: - Nadgradnja znanja koja osigurava visoke poslovne pozicije – upišite master studijski program Poslovna ekonomija i preduzetništvo - Visokoplaćena karijera u oblasti finansija, bankarstva i osiguranja – upišite master studijski program Finansije, bankarstvo i osiguranje.

Odmah nas KONTAKTIRAJ!

Akreditacija

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda reakreditovana je i poseduje dozvolu za rad odlukom Ministarstva prosvete i Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije od 8. maja 2015. godine.Misija i vizijaUčenje je celoživotni proces. Zato je naša želja da vam omogućimo čvrst i siguran temelj na kom ćete graditi svoju uspešnu budućnost. Stvarajući i šireći svoja znanja u oblasti za koju se školujete nećete svoj život prepustiti slučaju već ćete ga zgrabiti sigurnim stiskom i usmeriti ka vrhu. Naša misija je da vam u tome pomognemo. Putem kvalitetno osmišljenog i realizovanog nastavnog programa prenećemo vam najvažnije veštine i znanja koja će od vas stvoriti lidere današnjice i osigurati vam uzlaznu putanju uspeha.Nakon manje od decenije od nastanka uspeli smo da postanemo i ostanemo visoko cenjena, tražena i rado birana obrazovna institucija sa konstantnom tendencijom napretka i razvoja. Trudimo se da idemo u korak sa vremenom, tehnološkim dostignućima i sveobuhvatnim promenama u struci kako bismo vam pružili obrazovanje kakvo zaslužujete.


Studijski programiVisoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo školuje studente po studijskim programima.
***Osnovne akademske studije na smerovima:
-Poslovna ekonomija i preduzetništvo u trajanju od 3 godine i sticanje 180ESPB.
-Finansije, bankarstvo i osiguranje u trajanju od 4 godine i sticanje 240ESPB.
-Pravo u trajanju od 4 godine i sticanje 240ESPB.
***Master akademske studije na smerovima:
-Poslovna ekonomija i preduzetništvo u trajanju od 2 godine.
-Finansije, bankarstvo i osiguranje u trajanju od 1 godine.
nakon čega se stiče ukupno 300ESPB bodova.Nema više čekanja! Odmah nas KONTAKTIRAJ i saznaj sve o uslovima , detaljnom programu i vremenu početka tvoje nove budućnosti !